Solo's ModPack Installer

Bug tracking system for Solo's ModPack
ID Task Type Summary Status Progress Due In Version  desc Attachments Comments Votes Opened Last Edited
 10  Bug Report  MOD Pack 9.10 issues not fixed by update 1   Closed
100%
[9.10.2] 3 1 1 2015-09-03 2015-09-13
 9  Bug Report  Auto Aim Indicator and Battle Assistant  Closed
100%
[9.10.2] 0 2 1 2015-09-03 2015-09-04
125 Bug Report carousel.xc In process
0%
3 0 0 2017-04-25
124 Bug Report How do I get the colors for the XVM to work? In process
0%
1 0 0 2017-04-22
123 Bug Report WoT's arty Battle mod is not letting me use Solo's Batt... In process
0%
1 0 0 2017-04-22
122 Bug Report Download Failed, no connection to server In process
0%
1 0 0 2017-04-11
121 Bug Report Uninstaller removes folder 0.9.17.1 causes "missing res... In process
0%
0 0 0 2017-04-05
120 Bug Report ConfigValue couldn't be changed In process
0%
0 0 0 2017-03-30
119 Request Configure summary for 4 digit WN8 In process
0%
0 0 0 2017-03-28
118 Request soundmod that deactivates annoying sounds In process
0%
0 0 0 2017-03-28
117 Bug Report Errors while installing 0.9.17.1 update 12 In process
0%
4 0 2 2017-03-24
116 Bug Report Mod error In process
0%
1 0 0 2017-03-24
115 Bug Report some options in garage wont load when your xvm is inst... In process
0%
0 0 0 2017-03-24
114 Bug Report Attention Message is not showing In process
0%
0 0 1 2017-03-23
113 Request no player name on enemy and ally tanks In process
0%
1 0 0 2017-03-17
112 Bug Report Hitlog not showing in game (damage taken and what type ... In process
0%
1 0 0 2017-03-14
111 Bug Report error during installation In process
0%
2 0 0 2017-02-27
110 Request Sound mods In process
0%
0 0 0 2017-02-26
109 Bug Report installed new update, http error for xvm In process
0%
0 0 0 2017-02-11
108 Bug Report went to install v.9.17.0.3 v8 In process
0%
0 0 0 2017-02-11
Showing tasks 1 - 20 of 118 Page 1 of 6   --   1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Last >>